Boykot af Wal-Mart

For den daglige enkelte har virksomheder som Wal-Mart været en kilde til gode tilbud, hvor varerne kan købes på en forholdsvis billig summen. Disse virksomheder prædike uendelig lave omkostninger til gavn for forbrugerne. De fleste af os har taget det som pålydende værdi, hvilket resulterede i hundredvis af milliarder af dollars i indtægter årligt. Wal-Mart har især været en af de største modtagere af dine hårdt tjente dollar. De markedsføre sig selv som at være bekymret om familien, om kunden server. De seneste begivenheder dog har fået os til at kigge lidt dybere ind i denne kæde af butikker. Mange af os har allerede hørt om deres nordamerikanske corporate praksis. De har reageret på anklaget for tvungen overtid, pay ulighed, usikre arbejdsforhold med den sædvanlige corporate schpeal bedre at skulle træne deres ledende medarbejdere. Den gennemsnitlige person har accepteret det, eller simpelthen valgt at ignorere det, men foretrækker at bekymre sig om drama af deres eget liv. Men det er ikke enden på denne historie. Wal-Mart for nylig besluttet at lukke den første og eneste unionized butik til dato, observation tab af rentabiliteten.
Hvis en butik ligesom Walmart, der rutinemæssigt udliciterer deres produktion til virksomheder, der betaler deres medarbejdere meget mindre end mindsteløn, ikke kan tjene penge i en unionized miljø i Nordamerika, end hvad det at sige for resten af virksomheder ud der? Wal-Mart er ikke kun i færd med at give lave omkostninger på merchandise, men i menneskelig arbejdskraft samt. Mens de ikke er de eneste, der gør det, er de dem, der har profiteret mest af det. Hvad forhindrer en virksomhed at sponsorer 7 dage om ugen, 12 + timers skift med ingen overarbejde i den 3 verden fra at forsøge at gøre det samme juridiske svarende her? Dette er en virksomhed, der har lavet over 9 milliarder dollars i 2004.
Hvad har det at gøre med den gennemsnitlige daglige enkelte? Masser. Mange arbejdspladser i fremstillingsindustrien er tabt til de samme 3. lande i verden, fordi der ikke er nogen beskyttelse for den menige mand. De ikke nyde de samme friheder og muligheder, som vi gør i Nordamerika. De kan ikke bare afhente og vælger at arbejde andre steder. De kan ikke bare vælge at gå tilbage til skolen og få statslån. De vil tage, og bo hos ethvert job de kan få, uanset deres arbejdsvilkår fordi der er simpelthen ingen andre alternativer. Så når nordamerikanerne mister deres job i industrien, de tvinges til at arbejde for en lavere løn, og senere deres købekraft går ned. Med en sænkning købekraft gør virksomheder som Wal-Mart mere profit som folk søger at strække deres dollar, som de kan.
Gamle mor & Pop butikker kan ikke overleve længere enten. Da de flyttede ud af byen og i forstæderne, fulgt Wal-Mart. Når befolkningen i udkanten af en by, når en bestemt tæthed, kan du være sikker på, at der bliver en Wal-Mart kommer snart. Man kan endda vise hurtigere på websteder med motorvejen. Wal-Marts egne opkøb politik er sådan, at små tid operationer ikke råd til at sælge til Wal-Mart og opnå en fortjeneste. Små virksomheder kan ikke overleve på skillinger Wal-Mart efterlader dem, ej heller kan de konkurrerer med kæder, selv, så de lukker. Eftersom dette påvirker mere end beklædningsindustrien, vil flere mennesker erstatte deres tabte arbejdspladser med lavere betalende, og er nødt til at stole på butikker som Wal-Mart til at opretholde deres egen moderat livsstil.
Vi er ikke magtesløse mod dette. Alene, kan vi gøre noget. Sammen, kan vi ændre denne politik. Wal-Mart vil fortsætte med at tiltrække kunder, det er en kendsgerning. Men vi kan gøre det, så der vil kun være Mercedes-Benz og BMWs på parkeringspladsen. Hvis vi trækker sammen, kan vi skære nok til Wal-Marts bundlinje for dem at gøre alvorlige ændringer.
Hvis du er en del af en social organisation, lad dem vide, hvad vi gør.
Hvis du kører en hjemmeside, sætte et link til denne side.
Hvis du er simpelthen en bekymret borger, boykot af Wal-Mart!
Send den stærkeste besked du kan! Virksomheder vil ikke lytte til dine ord, de vil lytte til din tegnebog. Kun hvis vi ændrer vores købe strategi kan vi få dem til at lytte til os. Du kan stadig få et godt tilbud på andre relaterede virksomheder. Pointen her er at sende en besked. Start med den kæde, der har mest at tabe, og den mest mængden af penge til at gøre noget væsentligt at ændre tingene. Formålet er ikke at ødelægge, men at genopbygge. Når Wal-Mart har ændret deres politik, de andre vil følge trop eller bliver de næste. Vi ønsker at opbygge en ny type af Co-Op. En type af Co-Op, der kan ændre verden med medlemmer af det globale samfund. En Co-Op gennemsnitlige daglige mennesker.
Send en besked: Boykot af Wal-Mart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.