Hvorfor ville nogen ønsker at holde et dårligt møde?

Måske har du undret dig over, hvorfor nogen ville holde et møde, der spilder alles tid og producerer intet.
Der findes nemme svar på dette spørgsmål, såsom 1) de ikke ved, at deres møder kunne være effektiv, 2) de ikke ved, hvad en effektiv møde er ligesom, eller 3) de ikke ved, hvordan man holder effektivt møde.
Men hvad med alle de ledere, som forstår at planlægge og organisere og drive en effektiv virksomhed, men stadig holde dårlig møder?
Så lad os grave dybere. Disse ledere rent faktisk ønsker at holde bad møder, fordi de viser sig for at være nyttigt. Her er hvordan.
1) de giver tilflugt.
Dårlig møder giver en avanceret form for executive travlhed. Nogle mennesker finder det nyttigt, fordi det holder dem fra at skulle arbejde med vanskelige opgaver såsom planlægning, coaching, læring og formidling. Sammenlignet med disse vanskelige opgaver, er sidder i et konferencerum let. I virkeligheden, er det så let, at en seks – årig kunne gøre det, forudsat at du kunne overbevise barn til at blive inde i sådan en meningsløs aktivitet.
Bedre: Et effektivt møde er business aktivitet hvor mennesker arbejder sammen.
2) de unddrage sig ansvaret.
Dårlig møder ende aldrig med beslutninger, hvilket betyder, at ingen ender med at blive holdt ansvarlig for at gøre noget. Nogle mennesker finder dette nyttigt, fordi ansvar indebærer ansvarlighed og ansvarlighed kræver resultater. Således uden ansvar der er ingen fiasko, og alle synes at udføre godt. Dette masker dårlige resultater, således at alle fortsætter med at modtage rejser og forfremmelser, selv når de udrette noget fordi (du gættede det) de brugt al deres tid siddende i møder.
Bedre: Effektive møder producere beslutninger at nogen er ansvarlige for gennemførelsen.
3) de giver spænding.
Dårlig møder har alle elementerne af en god drama, såsom konflikter, spændinger og smerter. For eksempel, deltagerne levere selvforskønnende rapporter, rakke ned på deres kolleger, og engagere sig i politik. Nogle virkelig forfærdelige møder spille som patetisk slagmarker med verbale gladiatorer kæmper for favoriserer, mens boss ure.
Bedre: Effektive møder forekomme i et sikkert miljø for respekt.
4) de serverer mad.
Dårlig møder bliver en misundelsesværdig executive frynsegode, når de giver anretninger, kaffe og (undertiden) måltider. Deltagerne derefter bruge spise for at udligne kedsomhed skulle høre meningsløse diskussioner. Det sparer dem også på bekostning af at skulle købe mad.
Bedre: Måltider bør være en særskilt aktivitet bruges til at opbygge relationer og (undertiden) hvile.
5) de underholde.
Dårlig møder ligner en part. Folk fortæller historier, handel vittigheder, og argumentere over trivia. Nogle møder indslag komedie forestillinger af office fjols. Andre træk humoristiske belittlements af office bølle. Og hvis ingen af disse forekommer, helt utroligt drøftelserne forbløffe og underholde alle.
Bedre: Effektive møder bruge processen værktøjer til at gøre metodisk fremskridt i retning af resultater.

One thought on “Hvorfor ville nogen ønsker at holde et dårligt møde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *