Så hvorfor ikke du fortælle mig om dig selv?

“Så, hvorfor ikke du fortælle mig om dig selv?” er det hyppigst stillede interview spørgsmål. Det er et spørgsmål, som de fleste adspurgte forventer og den, de har mest besvær besvare. Selv om en kunne besvare dette åbne spørgsmål i et utal af måder, er nøglen til at besvare dette spørgsmål eller ethvert andet spørgsmål, interview at tilbyde et svar, der understøtter din karriere mål. Det betyder, at du ikke bør reagere med kommentarer om dine Hobbyer, ægtefælle eller ekstra skemalagte aktiviteter. Tro mig, interviewere ikke er interesseret.
Interviewere bruge interviewet proces som et middel til at fjerne deres kandidatur. Hver spørge bruges til at differentiere dine færdigheder, erfaring og personlighed med de andre kandidater. De ønsker at bestemme, om hvad du har at tilbyde vil mesh med organisationens mission og mål.
Hvis besvaret med omhu, dit svar på spørgsmålet: “Så, hvorfor ikke du fortælle mig om dig selv?” kunne komplimentere interviewere behov samt støtte din dagsorden. Dette er et spørgsmål, du skal være parat til at besvare i stedet for forsøger at “fløj det”.
Følg de fire nemme trin skitseret nedenfor til at sikre, at deres svar vil fange den interviewere opmærksomhed.
1. Giv en kort introduktion. Indføre attributter, der er nøglen til åben position.
Prøven Introduktion: under min 10 års erfaring som salgschef, har jeg styr på evnen til at coache, uddanne og motivere salgsteams til at nå virksomhedens mål.
2. Giv en karriere oversigt over dine seneste arbejde historie. Din karriere Resumé er “kødet” af dit svar, så det skal understøtte dit job mål og det skal være overbevisende. Holde dine svar, begrænset til dit aktuelle erfaring. Må ikke gå tilbage mere end 10 år.
Prøven karriere Resumé: senest på Widget Corporation, jeg blev udfordret med at dreje rundt om en stagnerende område, der rangeret sidst i salget i den nordøstlige region. Brug af strategier, der har arbejdet i fortiden, har jeg udviklet en aggressiv salgskampagne, der fokuserede på at dyrke nye konti og pleje den eksisterende kundebase. Resultaterne var enorm. Inden for seks måneder var min salgsteam og jeg i stand til at revitalisere område og øge salget af 65%.
3. binde dit svar til den ansættende organisations behov. Må ikke antage, at intervieweren vil være i stand til at forbinde alle prikkerne. Det er dit job som den interviewede til at sørge for intervieweren forstår hvordan dine erfaringer kan overføres til den holdning, de søger at udfylde.
Prøven tie-in: på grund af min dokumenteret erfaring i førende salgsteams, Craig Brown foreslog jeg kontakte dig vedrørende dine behov for en salgschef. Craig fyldt mig på din salgsafdeling udfordringer.
4. Spørg en indsigtsfulde spørgsmål. Ved at stille et spørgsmål få du kontrol af interviewet. Spørg et spørgsmål for at spørge. Vær sikker på, at spørgsmålet vil engagere intervieweren i en samtale. Dermed vil lindre stress du kan føle for at udføre.
Sample spørgsmål: Hvad strategier er i øjeblikket undervejs at øge salget og moralen inden for salgsafdelingen?
Der har du det – en reaktion, der opfylder behovene hos intervieweren og understøtter din dagsorden.
Når opdeles i håndterbare stykker, spørgsmålet, “Så, Fortæl mig om dig selv?” er ikke overvældende. I virkeligheden, giver besvare spørgsmålet effektivt dig mulighed for at tale om dine styrker, resultater og kvalifikationer for positionen. Så tag denne gyldne mulighed og køre med det!

9 thoughts on “Så hvorfor ikke du fortælle mig om dig selv?

  1. Hallo mein Freund! Ich möchte sagen, dass dieser Artikel großartig ist, schön geschrieben und fast alle wichtigen Infos enthält. Ich würde gerne mehr Beiträge wie diesen sehen.
    Carie Ches Jehu

  2. If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *