Alt jeg ser er vækst… Hvad med dig?

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor rige bliver rigere og fattige bliver endnu fattigere? Hvordan bliver en mand rig?
Det er ikke klart, tjene alle disse college og postgraduate grader. Det handler om hvordan du laver dine penge vokse klogt og effektivt. Så for dem, der ønsker at dyrke deres penge og opnå rigdom, er her nogle måder, du kan bruge i dit liv:
1. har penge arbejder for dig ikke anden vej rundt.
I de fleste tilfælde, er den gennemsnitlige folk inspireret af angst og materialisme, dvs angst på har ingen penge til at købe hans eller hendes grundlæggende behov, og følelsen af at blive materialistisk eller trang til finansielle gevinster for at nyde livet. Her kan vi tydeligt se at de fleste af mennesker arbejdet fra skumringen ’til dawn bare for at tjene deres blod-tjente penge.
På den anden side fokuserer velhavende på, hvordan at administrere penge, og ikke anden vej rundt. Thats hvorfor, i stedet for søger penge, fordi de høj grad har brug for det, de ser mere på den kreative måder at generere penge med den mindste indsats, der kræves.
2. være finansielt læsevante.
Et aktiv er noget en person ejer. Et ansvar er noget en person skylder. Vi tænker på et hus og en bil som aktiver, men penge eksperter klassificerer dem som passiver, da de skal betales hver måned.
De fleste penge eksperter definerer aktiver som enhver form for investering, der genererer penge tilbage i sit regnskab. Derfor er deres råd om hvordan man dyrker dine penge er: Prøv at bruge din tid på “penge-genererende” Aktiver først, såsom at gå til pengemarkedet strategier eller fast ejendom, som kan lejes eller sælges videre med fortjeneste.
3. har du helt egen venture.
Problemet med folk, der er at finde en hård tid at vokse deres penge er, at de holder med at arbejde for en anden. Derfor de sled hårdt for de andre mennesker, og ikke for sig selv. Og efter dette, vil de snart indse, at de ikke har noget efter at have arbejdet så hårdt for så mange år.
Løsning i at komme ud af rotteræset? Opbyg din egen virksomhed.
4. det er den velhavende mennesker, der opfandt penge.
Hvordan kan du nogensinde vokser en $1.000 til $10.000… lovligt? Hvorfor, selv de kreative genier kan aldrig tænke på måder, hvordan man gør.
Årsagen bag? Fordi de ikke ønsker at tage risikoen, gør kun de rige folk. For de fleste mennesker, er de eneste løsninger til livets smålige problemer arbejder hårdt, gemme, og låne.”
Her er et tip til at vokse din penge klogt: købe et hus eller en lejlighed. Ikke købe direkte. Bare betale for indbetalingen, søger en køber, og derefter binde op handlen. Slutresultatet: køber vil betale den oprindelige ejer og du er på din vej hjem med en velvoksen beløb på side.
5. arbejde at lære.
Når du søger et job, kigge efter en hvor du vil lære nye færdigheder. Til ham er de vigtigste specialiserede færdigheder salg og markedsføring.
For eksempel, hvis du arbejder for en fødevarevirksomhed, forstå hvordan erhvervslivet fungerer. Observere markedet. Så vil du være klar, når du lægger din egen virksomhed.
Moralske af historien? For at opnå økonomisk frihed, sætte din egen virksomhed. Mulighederne er uendelige.
6. overskud fra dine stærke sider.
At være en smart pauseskærm og investor er normalt en pige ting. Når du ser på forskningen på hvordan hvert køn tjener, sparer, og investere, kommer kvinder ofte foran mænd. Har vi indsigt at takke eller bare intuition? Det er ligegyldigt, hvad vi kalder det, så længe vi udnytte den.
Men det betyder ikke mændene ikke er godt nok, når det kommer til penge. Dette går at vise, at uanset hvad dine svagheder, forsøge at arbejde på den. Kun har én ting i tankerne: ældes af voksende rige.
7. kende dine muligheder.
Har du kun $1.000 til at starte en besparelse fond, hvad er dine muligheder? Hvor bedst sted for at stash dine kontanter?
En af din sikreste væddemål er at placere pengene i en bank. Banken kan give dig mange måder hvordan man kan holde dine penge på samme Sådan gør det vokse uden selv bruge en skilling og ikke gøre noget.
8. investere i fast ejendom.
Det er et faktum. Ejendomme ikke afskrive i værdi. Så er det bedre at investere i noget, der vil helt sikkert hjælpe dig vokse din penge på den sikreste ting muligt.
Se, det ikke er så svært at finde måder, hvordan man dyrker din penge. Men der er ingen hårde og hurtige regler i at få rige, men det faktum, at du har en masse muligheder, der er ingen undskyldning for ikke derved.
Den nederste linje er, du er nødt til at tænke stort at gøre det store. Som de siger, vokser penge ikke på træerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.