Hvordan du bruger dit kreditkort klogt

Er du en af de tusinder, trække dit hår ud forsøger at finde ud af hvordan du kommer til at betale dit kreditkort regninger? Ved hjælp af dit kreditkort, klogt og fornuftigt vil hjælpe dig med at undgå økonomiske problemer og etablere en stærk kreditværdighed, så her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at få dine kreditkort problemer under kontrol.
Kreditkort er praktisk til at købe ting nu og betale senere. Kreditkortselskaber er i erhvervslivet for at tjene penge. Ikke glemme, at hver gang du bruger dit kreditkort, du låne penge. Du vil betale en rentenota, hvis du ikke betale din balance hver måned.
Millioner af mennesker bruger kreditkort til at undgå at bære store mængder af kontanter for nødsituationer, at sporet udgifter mv. Men opladning mere end din indkomst tillader kan være bekymrende og potentielt ødelæggende for din økonomi og din kreditværdighed. Faldgruberne i credit card brug er ophobning af store mængder af gæld og manglende evne til at gøre mere end den minimale månedlige betaling.
Det er vigtigt at være opmærksom på dine egne interesser. Nogle kreditkortselskaber har sænket mindste månedlige betalinger til mindre end to procent af saldoen. Det kunne tage 30 år eller mere at afbetale dit kreditkort, hvis du betaler kun den mindste betaling. Betalingskort må ikke forveksles med kreditkort. Der er ingen kredit udvidet med et betalingskort. Pengene er trukket direkte fra din opsparing eller checkkonto. Den nederste linje er ikke tilbringe mere end du har råd til at betale på månedsbasis.
Begrænse antallet af kreditkort programmer du udfylde. Der vil være en undersøgelse af din kredit rapport for hvert program, du indsender. Din kredit rapport indeholder en post for hver virksomhed eller institution, der har vurderet dit kredit. Det afspejler negativt på dit kredit score, hvis du har en forespørgsel, der ikke fører til udstedelse af et kreditkort. At opnå for mange kreditkort kan påvirke din evne til at finansiere andre Køb samt, såsom huse eller biler. For meget kredit kan forårsage mistanke i øjnene af en långiver om din evne til at tilbagebetale din eventuelle gæld.
Overveje, hvad du leder efter et kreditkort som rente, årsgebyr, nåde periode og kreditlinje. Være på vagt over for virksomheder, der tilbyder kort med et lavt indledende rentesats, der ofte varer kun en kort periode af tid, hvorefter de bliver betydeligt højere. Den gennemsnitlige rente for kreditkort er over femten procent. Vælg et kreditkort uden årlige gebyr. Kreditkort udstedere betales en procentdel fra kreditoren hver gang du foretager et køb. Mange virksomheder har givet afkald det årlige gebyr for at tiltrække kunder. Undgå kort tilbyder en høj kreditmaksimum. Der er stort potentiale til overforbrug. I stedet betale ned din balance før bruger dit kort til at foretage yderligere køb. Send din betaling godt før forfaldsdatoen. Udstedere kan opkræve sent gebyrer, og forsinkede betalinger kan resultere i en væsentligt højere rente end den averterede sats.
Så på bundlinjen er ved hjælp af dit kreditkort klogt kan du reducere bivirkninger af kreditkort og maksimere fordelene ved at bruge klogt, bruge selvdisciplin og afdrage din balance hurtigst muligt at undgå unødvendige gebyrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.